Wij verkopen uw woning in discretie op een unieke atypische manier

Azur Immobilien verkoopt wekelijks eigendommen in discretie in Knokke, Het Zoute & Duinbergen & Cadzand. Hierdoor zal u nooit veel eigendommen van ons kantoor online terug vinden. In het mondaine Knokke is discretie een must, naast de snelheid waarin er verkocht dient te worden. Wij bellen steeds alle klanten zelf op om uw pand voor te stellen aan de beste prijs. We beschikken over honderden contactgegevens van vaste klanten die ten allen tijde op zoek zijn naar een unieke vastgoedinvestering.
Ons cliënteel wenst steeds persoonlijk ingelicht te worden.

Door méér dan 20 jaar op deze atypische manier te werken, kennen wij de immomarkt in Knokke & Het zoute door én door.

Een marktconforme prijsbepaling is een essentieel onderdeel van onze opdracht en is cruciaal voor een geslaagde vastgoedtransactie. Na het verkrijgen van uw opdracht starten wij onmiddellijk met de opmaak van uw dossier, dit in samenspraak met uw notaris. Een bodemattest wordt aangevraagd, alsook de kadastrale gegevens. Met een belangrijk publiciteitsbudget wensen we alle toevertrouwde eigendommen in de kijker te zetten. Hiervoor worden zowel regionale als nationale kanalen aangewend, variërend voor elk type vastgoed.

Hoogstaande exclusieve marketing

De beste prijs bekomen voor een vastgoedtransactie begint met professioneel beeldmateriaal. Je hebt maar 1 kans om een goede indruk na te laten.
Grotendeels worden de foto's gemaakt door externe professionele fotografen.
Onze website wordt maandelijks door duizenden bezoekers bekeken dankzij op maat gemaakte online campagnes, mailings, ....

De niet discrete eigendommen worden op een klassevolle manier voorgesteld op online & offline kanalen. Bij interesse contacteert de geïnteresseerde Nathalie Lecluyse, bestuurder van Azur Immobiliën. Zij zal U dag na dag persoonlijk bijstaan met haar professionele & persoonlijke service.

Passie voor vastgoed

Haar passie voor het vak, haar ervaring & verkoopspsychologie staan in voor de vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom. Van zodra uw pand gepubliceerd wordt, ontvangen alle, door ons gekende, kandidaten een e-mail. Dit is een tweede belangrijke bron om een geschikte koper of huurder te vinden voor uw eigendom. Zolang wij geen geschikte koper of huurder gevonden hebben voor uw eigendom bent u ons geen makelaarsloon verschuldigd.

Dit uitgangspunt maakt deel uit van de open houding die wij permanent t.o.v. onze klanten beogen. Dit alles met de focus op een vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom. Dit komt u, als opdrachtgever, ten goede. Ons kantoor is up-to-date en gelegen op een commerciële topligging waardoor onze etalage veel bekeken worden.

Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.